Blog

Tisk nonstop | Expresní tisk | Tisk o víkendu

Na našem webu často zmiňujeme, že tiskneme rychle. Také zmiňujeme, že většina zakázek je expedována do druhého dne. Obojí je pravdou, avšak každé tvrzení má své limity, a tak bychom zde chtěli napsat pár řádků navíc o tisku tzv. „Nonstop“.

Tisk nonstop | Expresní tisk | Tisk o víkendu

Fakt je ten, že naše společnost aktuálně pracuje na principu jedné směny a naše pracovní doba je od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00. Uvědomujeme si však, že v našem oboru často nastane situace, kdy je zapotřebí vyrobit něco rychleji anebo mimo vymezené časy. Prostě je potřeba vytrhnout trn z paty, jak by někdo tuto diagnózu definoval.

Ve Westprintu jsme se rozhodli na tyto situace reagovat tím, že budeme našim zákazníkům vycházet vstříc tak, jak bude v našich silách. Tyto řádky směřují především na poptávky, které přicházejí o víkendu, nebo v pozdních nočních hodinách a je nutné je obratem řešit.

O jaké situace jde?

  • Nejčastěji jde o selhání stávajícího dodavatele a hledání alternativní tiskárny
  • Selhání dopravce a nutnost rychlého opakované výroby
  • Něco zapomenutého, co se musí ASAP vyřešit (nejčastěji cestou na veletrhy, kulturní a sportovní akce) a nikdo zrovna nebere telefon. :-)

Pokud se Vás taková situace týká, tak se jistě můžeme zkusit domluvit. Vězte následující:

  1. Poptávku posílejte na podpora@westprint.cz a definujte, jak moc spěcháte. Chcete-li znát možnosti hned, tak volejte. Číslo na Milana Kozlera, který Vám bude k dispozici je 734 672 691. Pokud nereaguje hned, napište mu sms. Můžete tím zvýšit pravděpodobnost okamžité reakce.
  2. Tisk je možný řešit v noci i přes víkend, ale nemůžeme garantovat odbavení všech poptávek vzhledem k závislosti na pracovnících výroby, kteří se v případě expresního tisku musí zvednout z gauče a domácího pohodlí a valit do práce zachránit zákazníka v úzkých. :-)
  3. Vzhledem k nestandardní době dodání je nutné kalkulovat s expresním příplatkem, který standardně bývá ve výši 100%. Ale většina telefonů v tyto chvíle stejně začíná slovy: "Je jedno kolik to bude stát, hlavně ať to dopadne..."
  4. A důležité info na závěr. Výroba probíhá v Podbořanech, tedy cca 70 km od Prahy. O většině víkendů jsme ale schopni efektivně výrobky do Prahy dostat, tudíž je tato odrážka jen informativního charakteru. Samozřejmě je vždy dobré společně prodiskutovat ekonomickou stránku takové situace. Poslat závozníka do Prahy s jedním tričkem je samozřejmě méně atraktivní než s 10 bannery nebo 5000 letáky. :-)

Co dodat na závěr? Ačkoliv si nočním tiskem mnohdy dodáme trochu nepohody a únavy, tak věříme, že to za to stojí. Protože zákazník, kterému můžeme v komplikované situaci pomoci, si na nás vzpomene i příště a navážeme nějakou čupr spolupráci.

Děkujeme za čas a třeba někdy v noci naslyšenou.

Zpět na články